Windows-on (bocsánat) telepítettem web szervert, mail szervert és ftp szervert, Xampp-ot. Ment is minden szépen, de elég gyakran elérhetetlenné vált, pedig a gép nem fagyott meg. MMx200, 96Mbyte RAM, AWARD bios. Elég régi gép, talán nem bírta a ... nem tudom mit. Van benne Sil3112 vezérlő, 2x Samsung 160Gbyte HDD-vel. Ezek RAID 0-ban vannak. A CD-ről 300Gbyte ATA HDD-re telepítettem az UBUNTU-t, ami szépen le is zajlott. " vegye ki a cd-t, ..." az újrainduláskor azonban nem indult el, mert a bios nem ismeri a 137 Gbyte-nál nagyobb HDD-ket. Erre nem gondoltam. Mivel a kisebb HDD-im vagy igen kicsik, vagy ami még értelmezhető, azok iszonyú hangosak, illetve már cseréltek. Tehát nincsen most. Gondoltam visszateszem a w2k-t amíg megoldom a problémát.Igen ám, de a 2x 160G-nek annyi. Pedig nem erre telepítettem, hanem a 300G ATA Samsung-ra. A w2k azt mondja, hogy annak annyi. Fontos dolgok vannak/voltak rajta. Lehetséges, hogy a telepítés agyonütötte? Ugye nem! Köszi, ha valamelyikőtök elolvasta, plusz ha még megoldást is tud, akkor ... dks
telepítéskor HDD ?
Ennyivel később: 15 év
administrator lezárta a témát.