a környezetemben - leszámitva öcsémet -, nálam van egyedül linux. azért, mert én veszem a fáradtságot, hogy utánajárjak, olvassak, és érdeklödök sokminden iránt. azért, mert nekem nem gond az angol, ha vmit nagyon nem értek, a startlap általában egész jol le tudja forditani.
én mindenkinek szoktam ajánlani, de 15 év win után már nem teszem ki magam annak, hogy a környezetem linux supportja is legyek, föleg, mert 1 éve használom csak, és itt a használaton van a hangsuly.
mindent meg tudok csinálni amire szükségem van, és nem az érdekel, hogy az msn plus miért nem ugyanolyan animáciokat játszik le, vagy azt hallgassam, hogy az smplayer és a vlc nem olyan, mint a MS media player.
szerintem csak ott lehet népszerüsiteni ahol vevök rá, de a megszokás viszont hatalmas visszahuzo erö.
olyanokrol nem is beszélve, hogy sokaknak a pc csak egy darab vas, és azért "értenek" hozzá, mert ciki lenne beismerni az ellenkezöjét, hiszen szinte minden háztartásban van már. és ilyenkor ugye nagyon jol jön valaki hozzáértö ismerös...