Harcsa sapka12??? :""""; ~O.o- Szia . Milyen program mi a neve , igényel e esetleg javát vagy bármien más programot a futtatáshoz ,simpla wine de hanyas verzió ,terminálba ha inditod a programot milyen hiba üzenet kapsz , asszem ezekre ha tudsz válaszolni lehet hogy segítséget is kapsz . Bye :
sapka12 Harcsasaját céges program, csak én ubuntu alatt szeretném használni. wine 1.0 csak xp alatt tudtam használni, vista-n se megy. nem java-s, visual basicben íródott. hogy tudom elindítani konzolból azt a progit, ami nem a system32-ben van, hanem a prgram files-ban?
bios007 Ez a .cer , ez nem a certificate akar lenni? futtatni sehogy nem tudod, mert ezt csak az a bizonyos progi ismeri, nem futtatható állomány.. csak tippelgetek, mert ilyennel nem találkoztam soha. A wine -szvsz- nem támogatja amugy sem h. egy feltelepitett progiba beleturkáljon egy másik progi.. zürös. Bi0s
sapka12 bios007igen, certificate. ez a tanusítvány engedélyezi a proginak a netes hozzáférést, ha jól tudom. windows alatt simán duplaklikkeltem rá, majd megkérdezte, hogy el akarom-e fogadni a tanusítványt, elfogadtam, és működött...
PhazeC sapka12Linux alatt is van tanúsítványkezelés. Kellékek/Jelszavak és... Akár a megbízhatókhoz is hozzáadhatod... (Fájl/Importálás vagy Ctrl+I)
Harcsa sapka12szia . :""""; ~O.o- 1. Próbáld meg feltelepíteni a wine-doors ot azon belül pedig a visual basic++ ot 2. A wine conf ban pedig a környezetet álisd át windows xp re Mellesleg a wine -t se ártana fel frissiteni 3. Ha ezek nem jönnek össze virtualboxal dobj fel egy windows xp -t és arol futasd . Bye :
avb PhazeCJézusom, erre az életben rá nem jöttem volna. Gondolod az én problémámon is segíthet? http://ubuntu.hu/forum/alkalmazasok/tanusitvany-telepitese-firefox-ala
PhazeC bios007Téényleg, itt elbambultam jócskán, mert valahol bele akartam szőni félig kérdezve, hogy wine is rendben lesz(-e) ha a rendszer elbánik a kulcsozással...