Csak mostanában volt időm telepíteni éles rendszerre. Hát meg kell mondjam, hogy elégedett vagyok vele. A telepítés is gyorsabb valamelyest nálam, a partició kezelő is szebb lett. :D Sajna az eddig jelenlévő "noapci" és "acpi=off" kapcsolókat most ki kell egészítenem egy "nolapic"-al is. Bár ez engem nem zavar, szerencsére általában hálózatról megy a gép, így nem baj ha nem látom mennyire töltött az akku.
Hang szokásos, Sorroundot felhangosít és minden jó. 3D gyorsítás szintén egyből megy. Az Atheros Wifit is elég egyszerű üzembe helyezni, csak le kell tiltani az Eszközmeghajtókban a wifi drivert, (mert az már bekerült alapból a kernelbe, szóval nincs még egyszer szükség rá) egy újraindítás és minden rendben. Azt hiszem ha kijön a végleges verzió, el fog tünni jó pár az "Atheros WIFI nem megy" és "mi lehet a baj a Wifimmel" topik. :D
Ami ismét jó hír számomra, hogy a webkamerámat felismeri elsőre (a Hardy nem, pedig szükségem van rá nap, mint nap), ellentétben a windowssal ahol driver kell.
Ha még a mikrofont is sikerül beüzemelnem teljes mértékben elégedett leszek az Ibex-el. A Hardy nekem egy kicsit csalódás volt, de ez most mindent feledtet. :)