Segítséget szeretnék kérni abban, hogy ha készenléti állapotba helyezem a gépet, akkor a visszakapcsolás után berezeg/bemozdul és folyamatosan bemozog a képernyő. Mi lehet a gond? Mit lehet ezzel kezdeni? Ha újraindítom akkor tökéletesen működik csak alvó üzemmódból visszatérve csinálja. Néha kikapcsolásnál érdekes képernyő fogad: Smile jelek és egyebek borítják el a képernyőt. A segítséget előre is köszönöm, nagyon fontos lenne a megoldás mert, sokszor van szükségem az alvó üzemmódra.

Próbáld meg az, hogy amikor visszajössz az alvó üzemmódból nyomsz egy ilyet: CTRL + ALT + BACKSPACE Reloginolsz és talán jó.

GorkhaanMegpróbáltam de sajnos semmi eredmény :-( ugyanazt csinálja de csak alvó üzemmódból visszatérve. ha újraindítom akkor utánna jó, de egyébként nem. Esetleg mit lehetne vele kezdeni?

Nem tud segíteni senki nekem? Légyszi, ha valaki tud valami megoldást írjon. Köszi :-)

PhazeCszia Nem laptop, hanem IBM Netvista asztali gép, de Fujitsu Siemens tft monitor.

flamanderÁldásos volna ismerni a videókártya típusát... Terminál elő, aztán lspci | grep VGA Mint mindig, most is számít a nagybetű.

PhazeC Előre is köszi a segítséget, remélem sikerül valamit összehozni. Intel Corporation 82845G/GL[Brookdale-G]/GE Chipset Integrated Graphics Device (rev 01)

Ennyivel később: 7 nap

flamanderNem válaszol nekem senki? Most nem tudom h a gép csinálja vagy az ubuntu miatt van.

Ennyivel később: 13 év