Üdvözlet!
Elnézést, hogy új témát kell nyitnom, de kezdő vagyok, és nemtudtam a többi témához írni:S
Szóval.. lenne egy olyan gondom, hogy frissíteni akartam Hardy alatt az nVidia kártyámat, leszedtem egy .run-os installt.. de x server leállítást kért.. megadtam neki, leállt, fekete konzolos felület.. feltettem a drivert, azt mondta minden jó.. de amikor vissza akartam lőni az x servert, akkor azt írta ki, hogy "A képernyő és a videókártya felismerése meghiúsult".. káromkodtam is.. utána néztem mindenféle workaroundot, ki is próbáltam, de semmi siker.. volt, amikor fennvolt a driver, de a max felbontás 800x600 volt, az xorg.conf-ot is átírtam, de minden újraindításnál visszaíródott.. ez az nvidia-glx-new-al volt.. hameg envy-vel tettem fel a drivert.. minden szépvolt, 1280x1024, meg minden.. csak akkor a rendszer-> adminisztráció->korlátozott eszközökben nem tudtam bekapcsolni a vidkártyát, szóval nuku 3D alkalmazások:S ha engedélyeztem, akkor megint feltette az nvidia-glx-new-t, és megint nemvolt, csak 800x600as felbontás..
ha valaki tud, légyszi HELP!:)