ipsidexiNah betoltott most. Es nem, sajnos nem zokkenomentes, nemtudomm, hogy ez videokartya vagy mi.
Akkor OFF: Wind altalaban: Vegulis megkapod amit igernek, benne van a winyo is (ami inkabb 110G mint 120) a ram is a webcam is meg minden. En ket dolog miatt nem vagyok vele kibekulve. 1.: az en hibam, hogy talan nem mertem fel teljesen, hogy milyen egy 10es kijelzo es hozza az ultragagyi videokartya meg a haromcellas akksi. Talan nem kellett volna ennyire ragaszkodnom a mobilitashoz. Pedig a tesztek alapjan ez a legjobb valasztas (EEE ONE MININOTE WIND). 2.: (ha ez nem lenne, lehet, hogy az elso dolog nem is zavarna) Van par megoldas, ami nagyon nem tetszik, es azert duhito, mert fillerekbol egy kis odafigyelessel ki lehetett volna koszobolni: A kijelzo kulso boritasan kivul extra alacsony minosiegu muanyagbol van a vaz (biztos nem fog eltorni vagy ilyesmi, de meg hozzaerni is rossz erzes, nem kellett volna uberfranko aluminimum stb, de legalabb egy atlag laptop muanyag elfert volna); a touchpad lehetett volna sokkal nagyobb (vagy legalabb egy kicsit) mert itt egy csomo hely van, es a jelenlegi tul kicsi. Persze amint meglesz az egerem mar nem fog erdekelni es teny hogy nem volt meg olyan touchpaddal dolgom, ami tetszett volna. Es vegul a kijelzo zsanerjai: nem ertem miert nem lehetett egy kicsit szorosabbra venni.
Wind + Ubuntu 8.04.1: egyket leirast kell hozza keresni, de melyik laptophoz nem, es ezek hamar meg is vannak. Ezek utan tulajdonkeppen nincs vele gond. Egy jol konfiguralt desktoppal olyan mint egy kis ekszerdoboz:):) Sebesseget megfelelonek erzem, es nehany apro kis modositassal a kijelzo is rendkivul jol kihasznalhato.
Osszessegeben nem rossz gep, ha arra hasznalod amire van: net, multimedia, iskola, programozas, office stb, jatekkal vigyazni mert hamar elveheti a kedved, de pl Warcraft 3 kielegitoen fut rajta...
Kijelzo konnyen megszokhato, nem zavaro (de ha megszoktad, akkor egy 13.3 as is mozivaszonnak tunik). Billentyuzet szinten konnyen tanulhato es ez meg viszonylag jo minosegu is.
Mondanam, hogy legkozelebb ketszer is meggondolnam , hogy vegyek-e ilyet, de nem mondom, mert egy okostelefon araert azert nem rossz, es nem is sokmindent lehet kapni ennyiert.
A designja egyebkent igenyes, es mobilitas teren verhetetlen...