virtualbox helyett van még a cedega bár ez fizetős. Nem tudom, hogy hogy működik még nem próbáltam. Én először feltelepítettem egy wines-gépre a játékot, majd linuxon ezzel telepítettem http://icculus.org/~ravage/mohaa/ ez létrehozott egy mohaa könyvtárat benne a linux klienssel majd ebbe belemásoltam az xp-re telepített mohaa-könyvtárat de nem írattam felül a telepített patch-ot. utánna az sh mohaa paranccsal lehett elindítani a játékot. Az tulzás, hogy tökéletesen működött, de játszható volt. Nem lehetett csak a default beállításokkal irányítani, nem volt tökéletes a hang.
Ha a telepítő nem indulna akkor másold át az egész mohaa könyvtárat és keress rá a gogglebe a mohaa linux kliensre majd azt másold be. De ma feltettem egy xp-t a mohaa miatt, ahol rendesen tudok vele játszani. Ubuntu 7.04 van nekem is fent a skypot a www.skype.hu rol szedtem le ott van a Feisty Fawn (7.04) telepítő. Ez működik, nekem csak a mikrofonnal vannak gondjaim ,hiába van rajta a mic boost engem nagyon halkan hallanak.