SzemiSunHa nagyon kiábrándító szeretnék lenni akkor azt mondanám, hogy az Ati ugyanolyan szar 64bitesen mint 32bitesen. Persze lehet megkövezni, meg nekem ez és ez a kártya jó stb. stb. De nagyon sok nem!! Ez ilyen próba szerencse kérdés. Amíg az Ati dolgozóit nem tanítják meg drivert írni addig lesz szívás mindenhol az Atival (Sok ismerősöm Windows + Ati-val is szív) Talán Windows Vistánál működnek legjobban az Ati kártyák. (persze az újak :D :D ). Onnan hallottam a legtöbb pozitívumot az Ati-val kapcsolatban, de szinte minden rendszeren (ha nem az összesen) jobb az Nvidia. Ez nem flame akart lenni, de túl sok rendszerrel találkoztam már és az Nvidia karik 99%-a jó volt elsőre míg az Atinál jó ha az 50-et átlépi. Valaki erre azt mondja, hogy hát azért a teljesítményért amit az Nvidia ad sokkal jobb Ati-s kártyát lehet venni. Én erre meg azt mondom, hogy azért az a sokkal jobb nem annyira sokkal jobb, valamint egyszer kell megvenni és az Nvidia-nal biztos, hogy se Windowson, se GNU/Linuxon, se BSD-n nem lesz vele gond. (persze ha márkás az a kártya, de ez az informatikai életben mindenre igaz)
UI: Bocsi, ha esetleg nagy Ati fan vagy, csak az én véleményemet/tapasztalatomat írtam le.