...nem igazán érdekel, hogy melyik csoportba is tartozom, hisz ha úgy gondolom akkor sokszor saját "kontómra" is elkezdek dolgokat, (többször rá is faragtam már erre)- Hogy örülök e az újnak? A válaszom igen, Mi több kifejezetten szeretem az új dolgokat. Elvileg tartozhatnék a 4-es csoportba is, ha, és ez a része lesz igazán érdekes. Ugyanis mindenhol azt olvasom, hogy gyorsabb lett, mint a Hardy. Ez így volt nálam is az RC megjelenéséig. Tehát a különböző alfa verziók (Minden verziónál lehívtam azokat az alkalmazásokat amit használok, és már elérhető volt). Az RC megjelenésekor még csak kicsit lassult a rendszer indulása, (nem estem kétségbe, gondoltam majd kijavítják) de most az elvileg "végleges" kiadása az egy katasztrófa lett nálam, (mi több a KDE-s verziója szinte fagy) ráadásul úgy, hogy minden hardvert felismert. Ha hasonlítanom kellene akkor úgy fogalmaznék hogy, az indulása olyan, mintha egy egy P3-as típusú gépre Vista Home-t tennék fel.
Hát nézzük csak:
- E miatt visszaállni a Windows-ra biztos nem fogok, a Hardy-t még nem tudom teljesen kizárni, mert bár ez verzió is működik csak nálam nagyon lassú az indulás.
- Ne árasztom el a különböző fórumokat, mert aligha hiszem, hogy ezt egy fórum megoldaná.
- Tudomásul vettem, hogy megjelent és talán örülhetnék is neki és nézegetem is a fórumokat ki is fogom várni azt az 1-1,5 hónapot amíg a hibákat ki javítják, Csak egy kicsit tartok tőle, hogy az nekem még inkább a lassulást fog hozni, de azért titokban reménykedem benne, hogy ez nem így lesz.
Így aztán nem tudom hova soroljam magam, de majd eldöntöm. :)