hogy melyik kategóriába tartoznék?
Nos nem tudom.../lámát nem láttam, bár az ubuntu zsargont nem vágom :-)/
A végleges verzió előtt úgy egy héttel felraktam a 8.10-et, s a rádiófrekis klaviatúra elszállt. Keresgélés, kotorászás, s persze hogy pont ez a típusszámú nem volt a listán...míg eddig a sima magyar klaviatúra beállítással is vitte a média, s egyéb kütyü gombokat..
Szekrény aljából elő egy madzagost, no azzal sem.
Hát kérem itt valami összeakaszkodott..
Adatok átbohóckodása másik vinyóra (érdekes volt...)
S itt jön miért tollat ragadtam!
Vinyó teljes radír, rendes telepítés, s immár NINCS (s nem is lessz, még kegyeletből sem) ntfs partició!!!
Az új 8.10 tökéletesen működik.
Én nem fikázom a jó öreget mert sokat voltunk együtt, szinte eggyütt nőttünk fel/bele a számítástechikába ismertük meg a nagy új csodákat, az egeret, a CD-t majd a többit. No és rengeteget dolgoztam vele, s néha játszani is engedett.
Még próbáltuk menteni egy ideig a menthetőt pl. WXPEE-kel és a legbelső lelkivilágának buherálásával, de egy nap feltettem a kérdést. Én mint mezei felhasználó mit keresek nyakig a registriben, s más helyeken, no meg szak web oldalakon?
Tavasszal kezdtük a kapcsolatot az ubuntuval, s már jó ideje csak ezt használom. Szerintem mára kiérdemelem a kezdő ubuntus címet, hisz nincs olyan feladat, amit ne tudnék a platformon megoldani.
Nagyon hálás vagyok nektek a sok segítségért, s hogy elnéztétek, s nézitek a kezdők bukdácsolásait, csacska kérdéseit. Nem volt olyan problémám, mikre ezeken az oldalakon ne kaptam, vagy találtam választ, megoldást. Bízom benne, hogy lesz módom annyi tapasztalatot összegyűjteni, hogy mindezeket legalább részben majd én is visszasegíthessem hasonló kezdőknek, mint én is voltam/vagyok.
Nagyon köszönök mindent!
duncanx alias Vavrek József