Hypercube Hellósztok. Ibexem van, és mint Hardy-nál megszoktam a Splash képernyőn ütök egy alt+f2-t akkor szépen kiír mindent hog ymit csinál. Ibexnél nem reagál rá semmit. Hogyan jeleníthetem meg a futó folyamatokat? Köszi!
zsolnaigabesz /boot/grub/menu.lst -ben keresd meg a "quiet splash"-t es torold ki a "splash" szot, igy nem fog megjelenni a betolto csik, ill. latni fogod a "futo folyamatokat"!
Hypercube zsolnaigabeszDe mindíg srjam át hogy megjelenjen? Nem volt egyszerűbb az az ALT + F2 ? Miért törölték ki ezt a nagyszerű billentyűkombinációt?
zsolnaigabesz sdcDe eleg ha csak a "quiet"-et torlod ki, es akkor megmarad a "csik"-od, alatta meg ugyanugy fogja irkalni a "futo folyamatokat". :) zaivaldi kedveert irtam csak! ;)
Hypercube sdcAzért mondtam, mert én meg szeretem azt a betöltő csíkot, de csak néhány esetben szeretném látni a futó folyamatokat. Ezért átírás lenne átírás hátán..
sequator startupmanager csomagot rakd fel. ott ki tudod kapcsolni a splash-t is és még sok más beállítási lehetőséged is van.
Hypercube sequatorStartupmanagerem van, de nem egyszerűbb egy alt+f2-t nyomni? :) a quiet kitörlése vonz jelenleg a legjobban, mindjárt ki is próbálom