Sziasztok!
A problémám leírása viszonylag hosszadalmas.Nemrég telepítettem az ubuntu 7.04-et. Ki akartam próbálni mit tud, videót akartam lejátszani, és ahogy a weboldalon találtam a dokumentációban ("Az Ubuntu finomhangolása"), telepítettem azt a pár gstreamer csomagot. Így egy-két videót le tudtam játszani. Azonban más avi videókat így sem rendesen, nem volt hangjuk. Ezért úgy döntöttem telepítem az sokak által ajánlott mplayert. Örültem is, ugyanis ez már hibátlanul lejátszotta az eddig hangnélkül lejátszott videókat. Azonban nekem ez nem volt elég, dvd filmet is akartam nézni, de sem a totem, sem az mplayer nem játszotta le. Ezért utánanéztem az ubuntu sugójában, és az ott leírtak alapján telepítettem még pár gstreamer csomagot és a gxine-t. Nos a dvdt-videókat így sem tudtam lejátszani, és hab a tortán hogy így már semmilyen hangot nem ad ki az ubuntu, sem az eddigi hanggal lejátszott videóknak nincs hangja,zenét sem játszik le, még be- ill. kijelentkezésnél sincs hang. Egyedül a pc speaker hangját hallani időnként hibajelzésnél. Nem a hangkártyával van a gond mert xp alatt minden rendben. Mi lehet a gond? Mit csináljak? Segítsetek! Már a telepített csomagokat is töröltem és megpróbáltam rekonstruálni a kezdeteket, de így sem működik.