Kipróbáltam!
Játék előtt kikapcsoltam a Compiz-t. Elindítottam, beállításoknál megadtam a full képernyőt, majd kiléptem és újraindítottam a játékot (ezzel érvényesítem a képernyő-beállításokat).
A grafikája egész szép, jobban hasonlít 1-2 elemében a Worms-re, mint a Wormux. Sajnos a gondok akkor kezdődtek, amikor elkezdtem játszani. Ha valakit kinyírtam, vagy csak lőttem, robbantottam valahol, akkor majdnem eltűnt az egész pálya (mármint amin a figurák állnak). Ott álltak a levegőben. Amikor a másik fél lőtt, akkor egy része újra megjelent.
Volt olyan is, hogy kiakadt és egyszer csak egy robbantás után kilépett a menübe. Ami nem lett volna olyan nagy gond, csak az egér középen megfagyott. A tabbal és a space segítségével sikerült kilépnem a játékból, de az egér úgy maradt. Gép-restart következett. Még próbálkoztam vele jó párszor (nem sok sikerrel).
Leszedtem.
Összegzésként: Tetszik, hogy egyszerűen van olyan menüpont, ahol elindíthatom a gép elleni a játékot. A netes oldalát nem néztem meg a dolognak.
A grafika szép, de nem annyira mint a Wormux-nál. A hangok tetszenek.
Ez is hasonlóan jópofa, szórakoztató, mint a Worms vagy a Wormux, de még lenne rajta mit csiszolni. Amúgy nagyon ígéretes játék.