Üdvözlet mindenkinek. Nos akkor bele is vágok,a problémám az lenne,hogy nemtudoklejátszani zenét,mindeggyik lejátszó azt irja ki // ARTSD //nincs beállitva. nos szeretném beállitani, de hogy a csudába kell keresnem. Amennyiben tudtok segiteni, megköszönném. Üdv, egy kezdő kubis. szerk: eredeti cím: „Segitség.”

hali :) en az xmms lejatszot raktam fel /debian csomag/ es azonnal tudtam zenet is hallgatni . maxudv: Zo :) uhu suse ubuntu user :) www.dpglinuxosok.extra.hu

Nos felraktam az XMMS-t de nem azzal inditja a zenét. több zenei lejátszó is van fent,ahoz hogy az xmms-s induljon csak ,ahoz a többit töröljem?. Üdv Bohem

• [törölve]

Fórumszabályzat: bővebb témaleírást kérünk, mivel ez már az n+1. "Segítség" téma. Köszönjük. (Legközelebb ilyenért figyelmeztetés nélküli törlés fog járni.)

• hans válaszolt erre.

[törölve]Nagyon egyetértek. Valahogy el kellene választani a kezdő és a haladó kérdéseket is..... Hans

bohemKeresel egy zenei fájlt, jobbklikk rajta, Megnyitás ezzel fülön az a lejátszó legyen bejölve amivel akarod, hogy alapból megnyissa.

Ennyivel később: 15 év