migrant karmesterNem ismerem a játékot, én is csak most hallottam róla és töltöttem le, de ahogy a weboldalát elnézem ez csak multis. Javítsatok ki ha tévedek.
hgabor84 migrantA csomag sikeres letöltését követően indítsuk el a Terminál-t és lépjünk abba a könyvtárba, ahová letöltöttük. Telepítsük fel a következő parancs kiadásával: ./Savage2Install-1.5.0-i686.bin (32bit) ./Savage2Install-1.5.0-x86_64.bin (64bit) Forrás
cenco hgabor84Phoenix, köszönöm!!! Végre tudom telepíteni. Egy kis dicséret: Nagyon jó a honlapod, egy csomó érdekes cikk van, és mind egy helyen! Egy csomó mindent kipróbáltam már a leírásokból. Csak így tovább!
gyurman xd4nt3xHáló! Király játéknak ígérkezik. Vannak klánok magyaroknak valamerre. Valaki jöjjön és társuljon! gyurman kukuc MáriaSándorNándor Pontocska com. msn-en.
zltnszb sziasztok! feltelepítettem a /savage2 mappába, azt mondta sikeresen ráadásul és ha elindítom akkor egy bejön egy pillanatra egy fekete kép és visszadob az asztalra. hogy tudnám ezt orvosolni?
zltnszb most néztem terminálban: Savage2 - Fatal Error: OpenGL 2.1 not available. Savage2 - Fatal Error: Segmentation Fault beszerzek valami videókártya updatet:)
zltnszb hgabor84GMA X3100 -as , de csak opengl2.0 -át tud... az meg nem elég hozzá ezek szerint... :(
Krtek666 Segítsetek. Kidob engem is a játék Fatal Error opengl 2.1 not availebe vagy mi. Pedig nekem opengl 3.0 a van, legalábbis nvidia szerint. Nem ért :S Valakinek valami ötlete??? Fontos lenne!!
otiq Krtek666Leöltöttem és nekem is ez a gondom. nvidia8600gts-em van szerintem ez tudja az opengl2.1-et.
otiq otiqSikerült megoldanom. Az eszközmeghajtóknál a régebbi zárt nvidia drivert választottam (173) újraindítottam a gépet és jó lett.
zaraki07 sziasztok én is letöltöttem de nem tom feltelepteni nagyon kezdő vagyok valaki tudna segitrni?? pls nagyon tetszik ez a játék
cincinnati Sikeresen feltelepítettem a játékot. Csak azt akarom kérdezni hogy melyik fájllal hol és hogyan lehet elindítani.