[törölve]Háhá, andrew, mekkora kis hazug vagy. Valóban kaptam tőled egy levelet 21-én, amit azonban a rendszerem a levélszemétbe tett, csak 24-én vettem észre. Először azt hittem, azért küldöd a linket, hogy lássam, milyen sok értelmes ember van a táborotokban, akik értik, miről szól a cikk, aztán csak a második leveled után esett le, hogy te a fórumos andrew vagy, és történetesen épp azok közé tartozol, akik nem fogják fel, miről van szó. Úgyhogy ha neked nincs meg a levél (amiben szerinted a közösséget szidom), akkor én most szépen berakom ide az egészet, persze fordított sorrendben, a mailcímedet meg adatvédelmi okokból átírva. íme:
-----Eredeti üzenet-----
Feladó: Magyarósi Csaba
Küldve: 2008. december 24. 12:23
Címzett: XXX@gmail.com
Tárgy: RE: -
:D
-----Original Message-----
From: XXX@gmail.com [mailto:XXX@gmail.com]
Sent: Wed 2008. 12. 24. 12:22
To: Magyarósi Csaba
Subject: -
Szia!
A levélnek van egy bizonyos formája! A mondatokat nagy kezdobetuvel illik kezdeni!
Mindazonáltal eléggé szánalmas vagy. Egy szerencsétlen ember. Csak röhögni lehet rajtad!
XXX András
Sent: Wed 2008. 12. 24. 12:23
Subject: Re: Ubuntu.hu
jah, bocs, persze, hogy nem érted, nem tudtam, melyik oldalhoz tartozol a vitában, és miért küldted a linket, de most már világos, hogy te Andrew vagy, a szövegértésre nem képes tábor erőssége, amit a mostani leveled is megerősít.
mindegy. a közösségetek legalább fele értelmes emberekből áll, erre céloztam, őket üdvözlöm, neked meg boldog karácsonyt kívánok
Sent: Wed 2008. 12. 24. 11:59
Subject: Re: Ubuntu.hu
Szia!
Mirl van sz? Nem rtem!
Andrew
2008/12/24 Magyarsi Csaba
egészen megnyugtató látni, hogy az ubuntus tábor is tele van szövegértésre képes emberekkel, amit persze eleve feltételeztem, de néhány levél alapján komolyan kétségbe vontam
Sent: Sun 2008. 12. 21. 13:52
Subject: Ubuntu.hu
http://ubuntu.hu/blog/szoda/ubuntu-ajandekba