feri6666Helyes. Nem akarok szemét lenni, de ilyen alapon csökkentsd a számot, szedd le akkor a winyódról a Linuxot...Most komolyan, ilyet írni...Azonban ezt az álláspontot tudasd a Microsofttal, hátha visszább vesznek. Itt olyan szintű a tősgyökeres, jellemző magyar mentalitás, hogy az eszem megáll. Kinyomnak egy ilyen jó kis ötletet. (Ha elterjedne jobban a Linux, több lenne a számítógéphez VALÓBAN értő ember, erre nem gondolsz?), és akkor "Nem kell", "fúj", "marhaság", "nem jó ötlet"....Szóval ezért hurrogja le sok ember a Linux klub ötletét is? Nem az ötlet a baj. Csak hogy mindenki azt mondhassa, nem jó. Ha azt írnák, "a banán egy finom, közkedvelt déligyümölcs", jönnének a hsz.-ek, hogy "én útálom", "nem szeretem"? Ahelyett, hogy az lenne, igen, ez jó, nő a közösség, nő ezzel együtt a fejlesztők aránya, végre több embernek is lehetősége lesz ingyen op. rendszert használni, mivel sokan nem is tudnak a linuxról. Hát igen. Mekkora gáz már, picit dobni akarnak az ismertségén. Én akkor is azt mondom: NA VÉGRE!!!!!!