CruelAngel SinistralBeteg vagy. Ám én még betegebb [-]>[-]++++++[-]+++++[-]+++++++[-]++++++[-]+++[-]++++++++++[-]+++++++++[-]+++++++[-]
mozo CruelAngelDe, a bréjnfakkság eleganciájának ára azonban az, hogy néha hazavágja a Turing-teljességet :)
lil.gery Ez lenni kici kínai karaconyi szmsz. Lenni oco, nem drága, mégis mutatni, hogy van gondolasz Rád. Kivanni Neked jo ünnepek, meg kiccaladod récire boldogsag! Boldog Karácsonyt Minden UBUNTU Felhasználónak!
doomschneider public class karacsony{ public static void main(String[]args){ System.out.println("Boldog Karacsonyt!!"); } }
CruelAngel mozoDe az egészben akkor is az a legszebb, hogy szabadon használhatja úgy az ember a fakk szót, hogy közben tudományosnak és elvontnak láttathatja magát. XD
tzalay Ó, ne már, egy ilyet már a '80-as években is elegánsan illett megoldani :))))) 10 DO 20 PRINT "Áldott karácsonyt mindenkinek!" 30 LOOP
tzalay Én használtam már akkor is ékezeteket :) "A perifériákat igen rugalmasan kezeli, nemzetközi karakterkészlet is van benne, amelyben számos magyar ékezetes betű is fellelhető." http://www.ep128.hu/Ep_Hardware/Ep_MikroMagazin.htm
sasa tzalayAz igen! Nekem is ez volt az első számítógépem. És milyen extrák születtek hozzá! Volt hozzá 5,25" floppy meghajtóm :-) Haluska Laci írt pár jó dolgot epromba égetve. Exdos stb. Azok a régi szép idők....
tzalay sasamost találtam rá az ep128.hu-ra, folyamatosan nosztalgiázom :) épp most pötyögtem be a felhasználói kézikönyv első példaprogramját a színes, koncentrikus körökkel :)