pewieKöszönöm, hogy próbáltatok segíteni! Egy csomót vacakoltam vele, de csak talányosabb lett az egész helyzet:
A .mozilla/bookmarkbackups mappában csak 6 json fájlt találtam, amiből 2 több, mint féléves, a másik négy az utolsó négy napon készült automatikusan.(csak hát nem nagyon volt mit elmenteni, mert továbbra sem jegyez meg semmit, rövid időre sem.)Ma ujra megnéztem ezt a könyvtárat: immár a mai automentéssel együtt megint csak 6 fájl vigyorgott rám, a legrégebbi elszállt! Ezután időlegesen megoldottam a teljes mappa biztonsági mentésének kérdését, végleges(-ebb) megoldást vszínűleg a GBookmarks jelenthet majd, mivel van Google fiókom.(kösz az ötletet!).
Kiderült, hogy az előzmények nem törlődtek, viszont csak egy módon tudom megjeleníteni őket: Oldalsávon, ott is csak a kiszolgáló szerinti megjelenítés adja ki a régebben látodatott oldalakat. A főmenü Előzmények és Könyvjelzők része egyszerűen nem működik.
Arra gondoltam, hogy talán a böngészőt kéne újratelepítenem. (Csak nem tudom mi lesz a pluginekkel és a kiterjesztésekkel)További ötleteket örömmel fogadok, de kacérkodom a 8.10 gondolatával is.