mogyiMa egy barátom azt mondta: "új év, új lehetőségek, tiszta lap". Persze... mindannyian tudjuk, hogy bármely két hónap, sőt! bármely nap fordulójától is számolhatnánk az új évet (igazából bármelyik pillanattól), és hogy pont december 31 - január 1, az azért van, mert így sikerült. Tudjuk, hogy semmivel sem lesz másabb a január 2 mint a december 30 volt, és az újévi fogadalmak hatékonyságáról azt hiszem kár is beszélni.
Ennek ellenére van ebben valami igazság: ha idén (mert még 2008-ban írok), nem úgy telt a január 8. mint ahogy szeretted volna, hát nemsoká itt egy újabb január 8. amit megpróbálhatsz úgy eltölteni, ahogy szeretnél. Végül is új lehetőség :).
Másrészről én személy szerint sokat vártam a 2008-as évből, elég kevés lett belőle. De ennek ubuntuhoz semmi köze. Hogy szorítkozzak az ubuntu.hu-val kapcsolatos dolgokra, az én imám az, hogy 2009-ben is ennyi jófej, segítőkész, barátságos ember hozzászólását olvashassam itt, és legyen (maradjon) egy jó ubuntu közösség Magyarországon. Köszönöm mindenkinek a sok segítséget. :)
Éjfélkor ne öntsetek pezsgőt a számítógépbe (neki is ünnep van, de nem szereti), holnap ne felejtsétek el kicserélni a naptárakat, és ne dobáljátok kővel a repülőt!
Mindenkinek nagyon boldog új évet kívánok!
//Norbi