Sziasztok, warning The directory "/usr/X11R6/lib/X11/fonts/misc" does not exist. warning The directory "/usr/share/fonts/X11/cyrillic" does not exist. warning The directory "/usr/X11R6/lib/X11/fonts/Type1" does not exist. warning NVIDIA(0): Error while parsing panning domain in mode description warning NVIDIA(0): "1280x960@85+0+0" Meg még ugyan ez egy csomó másik ferekvenciára. De most is ebben fut a monitor. Hát az első három sor, még rendben is van de a negyedikkel nem tudok mit kezdeni, az még a furcsa helyzet, -mit ahogy a kollégák azt lentebb jelezték a monitor felbontásával kapcsolatban- hogy nekem sem engedi átállítan a felbontást, de engem legalább nem zavar. Amikor a repobol próbáltam meg feltenni valami 3D gyorsítást (glx) az nem ment, hibaüzenet nem volt, csak leállt. Találtam egy egy envy nevű csomagot avval' felment minden, de a beállítások lehaltak. Hiába írom az xorg.conf-t nem változtat rajta semmit. Így most a rendszer azt hiszi hogy nincs 3D de azért megy, ez-az. Pl. Beryl pont nem. glxgears parancssorból elindul látom a fogaskerekeket. Olyan mintha lenne 3D gyorsítás csak a rendszer egyes részei nem tudnának erről. kártya: NVIIDA GeForce 6200

Ennyivel később: 15 év