Sziasztok, olyan gondom lenne h vmit nagyon elnyomhattam( kezdő linuxos vok:) és most nem tudom kikapcsolni a gépemet ott fönnt a sarokban ott van a power gomb csupán nincs olyan lehetőség h kikapcsolás:S ill. a bejelentkező képernyőmet sem tudom viszahozni eredeti narancs állapotába:( lécci segítsetek köszi
Nem semmi
Rendszer/Adminisztráció/bejelentkező képernyőnél a "helyi" fülön ki van pipálva a műveletek menü engedélyezése? Ott tudsz login screent is választani.
Nekem olyan gondom van hogy néha nem kapcsol ki a gép teljesen. Elindul a kikapcsolási folyamat, megint megjelenik az Ubuntu felirat és alatta a csík csak hogy van amikor ott meg is áll. Viszont ha akkor megnyomok a billentyűt akkor azonnal kikapcsol. Erre mondjon nekem valaki valami. szerk: Írni nem tudok:)
stefanus6667Próbáld meg, hogy nyomsz ilyenkor egy Alt+F1 kombinációt. Lehet, hogy hibaüzenetet kapsz, mondjuk: ALSA daemon couldn't stop, please press any key to continue. Csak hasraütés-szerűen mondtam valamit. :D
DcNdrewKöszi Meglesem és ha van valami akkor mondom (írom):) Hogy pontosan mikor nem toom mert azt a gépet épp használja a bnőm.
stefanus6667Nah sikerült megnéznem és az a baj hogy akárhányszor ugy csináltam mindig kikapcsolt. Mint mondtam csak néh csinálja. De ha meg éppen megáll akkor pedig az van hogy meg akarom nyomni az Alt+F1 et akkor kapcsol ki. Lehet hogy az van amit mondtál hogy kiir valamit csak nem látom. Ugy is probáltam hogy killall gdm de ugy sem tudom. De mind1
oks már megoldódott a baj sztem az volt h. átváltottam kdm-re a gdm-ről és sehogy se sikerült visszaállítani de most már jó thx:)