Sziasztok!
A kovetkezo gondom akadt a munkahelyi gepemen. Minden szepen es jol mukodott, egeszen ma delelottig, mikor is meghalt a gepem alaplapja. Volt a kozelben egy szabad gep, abba atraktam a merevlemezt, a videokartyat, az "antennas" halokartyat (bocs, de nem jut eszembe a magyar neve) es a ram-ot. A regi ram-ot bennehagytam, igy most 1028k van a korabbi 512k helyett. Mikor ujrainditottam a gepet, mindent szepen felismert az ubi (ibex), de a network manager nem hajlando csatlakozni semmihez. Ez alatt, azt ertem hogy, engedelyezve van a "wireless connection" de csak szurken lathato az a menupont, aholki lehetne valasztani az elerheto halozatokat, szoval nem enged hozzaferest semmihez. Megneztem, a halokartyat felismeri, csak eppen halozatokat nem lehet keresni. Korabban minden rendben volt vele, a bejelentkezessel automatikusan kapcsolodott a halozathoz. A beallitasokban most is ott van a korabban beallitott halozat, minden adattal egyutt, de ha kapcsolodni akarok hozza, akkor a "kapcsolat bontva" felirattal fogad. Ennek a megoldasaban szeretnem a segitsegetek kerni, ha valamit le kellene toltenem az nem gond, mert a tobbi gepen van net. Lehet, hogy volt errol mar szo, bar igy elsore nem talaltam, de sajnos most nincs idom nagyon keresgelni es holnap reggelre mukodnie kellene, mert nem fogok tudni dolgozni. Az meg nem igazan tetszene a fonokomnek...
A valaszokat elore is koszi!
Udv
bnc