privatElőször is nagyon örülök a szimpátiádnak a magyarubi-val kapcsolatban. Köszönöm az Ubuntu nevében, hogy népszerűsíted... vagy inkább köszönöm a vásárlók nevében, hogy megnyitod a szemüket. Mert azért a free DOS-nál ezerszer jobb.
A kérésedre sajnos nem tudok megoldást egyelőre. Igen, egyébként tapasztaltam Én is, hogy ami nem VVin, az már nem is jó.
Van viszont egy hátulütője a dolognak. A JOG. Nem tudom, hogy mennyire szeretné a M$, hogy a bőrébe bujtassunk egy sokkal jobb programot, vagy megfordítom, hogy mért álcázzuk a biztonságosabb és megbízhatóbb programot egy másikkal. (Ezt bárki megcáfolhatja.)
Szerintem úgy tudsz sikert elérni, ha rászánsz egy kis időt és mondjuk egy hónapig messengeren, vagy e-mailben támogatást nyújtasz.
Meg beállíthatod a feltelepített rendszernél az ubuntu.hu-t kezdőlapnak. És leírhatod az asztalra, hogy segítség itt és ilyen formában.
De akár megkérdezheted a vevőt, mikor megveszi, hogy mire lesz szűksége és azokat még felteszed rá.
Na, szóval egy a lényeg, hogy jelen tudásommal nem tudok VVin kinézetet varázsolni. Meg őszintén szerintem sokan nem örülnének neki. Nem szeretnék belőle galibát.
Nem tudom, hogy van e esetleg ilyen wwin kinézete, vagy hogy hogy lehet megcsinálni. Indíts egy topicot és ha leírod, hogy sok gépre szeretnéd megcsinálni, biztos valaki leírja, hogy a legpraktikusabb és akkor telepítés után (mint hogy már van időd, mert nem kell az alap dolgokat feltenni) csak beállítod a kinézetet és kész.
Igazából ezt egy scripttel meg lehet csinálni, ha van hozzá anyag, de én ehhez nem értek. :(
Remélem érveim nem sértőek, és megértéssel fordulsz hozzám.