CruelAngelKedves felhasználó! Lehet, hogy igazad van. Alapból az SMPlayer volt fent a Totem mellet. (Az SMPlayer nem más, mint egy csinosabb kinézete az MPLayernek, így fel teszi azt is.) A VLC-t kérésre tettem bele, mert kinek a pap, kinek a paplan, valaki azt szokta meg. Érthető, hogy nem akar váltani. Én is nagyszerű lejátszónak tartom mindegyiket, de jó, ha lehet válogatni egy bemutató alkalmával, vagy ha live-n több lehetőség közül lehet választani.
Indokok: Aki tudja telepíteni, testreszabni a rendszerét az általában az eredeti kiadásból csinálja.
Aki nem tudná esetleg, az megtalálja amit keres telepítés után. Gondolok itt arra, mikor sorra nyílnak a topikok "Programok Win után". Nekem annak idején bizony gondot okozott, mire ki tudtam deríteni, hogy az eddig használt progik helyett mit is lehet ubuntu-n.
Meg a több program nem lassítja a gépet, csak a wincsesztert terheli, azt se oly mértékben, hogy katasztrófa lenne belőle.
Olyan programösszeállítást meg lehetetlen csinálni, ami mindenki igényét kielégíti. Ezért is van a leírás, hogy hogyan készült a magyarubi. Aki nem ért hozzá még az elégedjen meg avval amit kap (annak telepítés után csak a "Hozzáadás/eltávolítás"-t kell használni), aki meg a leírás után jobbat csinál magának, csináljon, hiszen szabad világban élünk szoftverügyileg is.