kecskes Sziasztok Lehet hogy már le van ez irva valahol, de én nem találtam meg. Szóval a probléma az hogy egy siemens amilo laptopra felraktam az ubuntut. Semmi probléma nem is volt vele addig amig nem dugtam rá pendrive-ot. Az első probléma az hogy nem csatolja automatikusan, prábaltam a sudo mount -a parancsal de ugy se csinal semmit. Ha viszont be van dugva inditás közben is az usb akkor látja és működik is, csak elviselhetetlenül lassu. Arra gondoltam hogy az fstab-ban kéne valamit átirni, de nem tudom hogy mit. Ja és van egymásik laptopomon is ubuntu és annak az fstab-ját megnéztem és semmi különbség nincs a kettő között pedig az tökéletesen működik. Ha valakinek van ötlete azt megköszönném.
berciXcore Ez lehet hardverhiba is. Valamiért nem kap például áramot, de ha indítás előtt dugod be, akkor meg igen. Fstabhoz semmi köze, az csak a rögzített, illetve a telepítéskor jelen levő, és felhasználásra kijelölt meghajtókat tartalmazza.
kecskes berciXcoreHát erre én is gondoltam, de az azert gyanus, hogy 3 nappal ezelőtt xp vel még minden jol működött.