Mazsy Eddig minden jól ment és mától nem csatolható egyik partíció sem, miért? Hozzáteszem NTFS partíciókkal van csak baja. Az EXT3 tökéletesen megy. Itt a két hibaüzenet amit kaptam. Fogalmam nincs mit kell tennem. Segítsetek mit tegyek.
sh4d0w Az alsó azért, mert nem rendesen állítottad le a Windowst - de a hibaüzenet is mondja: "unclean shutdown". Állítsd le rendesen, vagy mountold force opcióval, ez azonban nem ajánlott, csak legvégső esetben.
gyarakilaszlo Nálam is volt ilyen. Hasonló megoldással sikerült megoldani, mint az előttem szóló is javasolja. Tedd vissza Windowsra, majd szabályosan válaszd le a rendszerről. Utána menni fog (remélhetőleg).
Sziráki Tamás az állítsd le rendesen azt jelenti persze, hogy lépj át a Windowsba, és ott állítsd le rendesen: várd meg, míg magától leáll a leállítási folyamat. :) tehát semmi reset gomb nyomás közben, vagy ilyenek.
Mazsy Nah ez az, hogy rendesen állítottam le a windowst. Na mind1. Visszamentem winbe, újraindít és jó lett. Köszi a segítséget.