phoenix Legutóbbi játéktesztelésem során meglepődve tapasztaltam, hogy miután az aktuálisan kiválasztott játékot feltelepítettem, mintegy kiegészítésképpen egy hozzá hasonlóan jó színvonalú mini-golfjátékot is kaptam. 1) Letöltés és telepítés Synaptic csomagkezelővel telepítsük fel a neverball nevű csomagot a szükséges függőségeivel, vagy Terminál segítségével: sudo apt-get install neverball 2) Használat Sikeres telepítést követően két új játékot (Neverball és Neverputt) kapunk, amelyeket az Alkalmazások -> Játékok menüpont alól tudunk elindítani. A Neverball nevű játékban egy golyó irányítása lesz a cél, méghozzá úgy, hogy az alatta lévő talajt mozgatva kell a megfelelő számú pénzérmét összeszedve eljutni a célig (piros-fehér céltábla, amelyből sárga csillagok szállnak fel megfelelő számú érmék összegyűjtésekor). Az egyre nehezedő pályákon az akadályokon kívül nagyon figyelnünk kell a rendelkezésünkre álló időre is, amelyet a képernyő alján láthatunk. A Neverputt nevű játék egy minigolf, ahol minél kevesebb ütéssel kell az egyre nehezedő pályákon lyukba gurítani a labdát. Ezt a játékot többen is játszhatják, így ismerőseinkkel is versenyezhetünk. 3) Kapcsolódó weboldalak - A Neverball és Neverputt hivatalos oldala További hasznos leírások gyűjteménye
hans Egy éve néztem, jó játékok, de pattogott a hang alattuk, és nem volt kedvem/türelmem kideríteni, hogy miért... Lehet ránézek újra, ha nem lesz más dolgom...