Sziasztok!
Asus F5R laptop és 8.10-es Ubuntuval/Kubuntuval kapcsolatban kérdeznék.
Azt szeretném egyszerűen tudni, hogy van-e már lehetőség arra, ha az Ubi alatt a leállítást választom, akkor ne indítsa újra a gépet? (asus laptop, és asus alaplapoknál is ez van sajnos odahaza)
Illetve, örülök neki, hogy több wifi driver van az új verzióban, de akkor miért nem bírom most felrakni? :D
8.10 A zártmeghajtóknál sikeresen észleli hogy van wifi-hez driver (3-at észlelt, van amikor 1-et vagy 2-öt, változó), és akkor kiadom az engedélyezést és a driverek telepítését is elindítom... Viszont amikor újra indul a gép, a wifi nem működik. Ha bekapcsolom a ledje egy pillanatra felvillan és ennyi, nem műxik sajnos :(
7.10-nél elég volt a zártmeghajtóban (broadcom néven futott a wifi, meg most is) engedélyezni, ekkor felrakta a drivereket hozzá, és nagyon szépen működött, nem volt vele ilyen baj.
Ezekben tudtok nekem valahogy segíteni? Szeretem az Ubuntut/Kubuntut, de nem vagyok egy dúsgazdag gyerek aki megengedheti magának hogy új laptopot vegyen... És sajnos úgy tudom szabályosan leállítani ha bejelentkezek Vistára és úgy kapcsolom ki.
És őszintén szólva félek, hogy ha kijön a 9.10-es akkor mégtöbb driver gondom lesz...
A segítséget előre is köszönöm.