kacsusz hali... elég kezdő linux használó vagyok és msot ismerkedem a pidgin-nel és amsn-nél is. És szeretnék hozzá olyat mint az msn plus windows-on. kiírná a színes neveket. meg ha vki színes betűvel ír ne csak elé írná a szín kódszámát hanem színes lenne(amsn-nél) előre is köszi kacsusz
Chronos aMSN-re van egy ilyen plugin. Vagy van a Mercury, sztem ahhoz is van ilyen plugin, de google a barátod.
leslieke Nekem színessel betűkkel ír az aMSN, nem kell hozzá semmilyen plugin.. és a partner által ír szöveg is színes (más színű).
gumimaci Amire vágysz az emesene és a plusz hozzá.Telepítés: Ubuntu alatt pofon egyszerű, csak a "sudo aptitude install emesene" parancsot kell kiadni, vagy synaptic-ban megkeresni. Letölteni, telepíteni nem tart tovább 1-2 percnél.És a pluss így: "svn checkout http://emesene-plugins.googlecode.com/svn/trunk/ ~/.config/emesene1.0/pluginsEmesene"
foxxmotor Talmasynapticban nagyon sok pidgin bővítményt kihoz...Nem tudnád valahogy mégis megmondani, hogy melyik az ami plus szerű?
hans Felfordul a gyomrom az M$N plus-tól, és a színes betűitől... :) Egyébként ahogy több helyen már többen is írták, kimondottan MSN-hez én is az emesene-t ajánlanám, jól kezeli a Plus-os dolgokat.
foxxmotor hansÉn is útálom a sok csilógó, vilogó, vibráló, vakító, hótt fölösleges gusztustalan neveket. Tegyen a nevébe egy smile-t az ember vagy ilyesmi, de ez a sok csicsa nem túlzás? Mire jó?? Csak átláthatatlan tőle a névsor.
gumimaci foxxmotorNem tetszik nem használod.Kért segítséget megkapta,nem kell elítélni,én a kislányom miatt keresgélve találtam rá.Ez volt az ára annak hogy ne hisztizzen a win után.És most már nem indít Windows-t azt mondja jobb az Ubuntu.
jani1701 foxxmotorAz az értelme, hogy semmi. Azért kell, hogy lássuk a sok szép leányzó nevét normálisan. (tudom van álnév, de az nem írja ki, hogy éppen mit írt ki a nevéhez)
foxxmotor gumimaciNem fikáztam, és én is használom, csak nem tetszésemet fejeztem ki, nem akartalak vele megbántani...Az ember a gyerekéért tegyen meg mindent, pláne ha ezzeal az támogatja, hogy ő is Linux felhasználó legyen :)
foxxmotor Valami elfelejtettem megkérdezni. gumimaci te tudod mi a plus szerű bővítmény neve pidginhez?
gumimaci foxxmotorNem, azért lett emesene mert csak azt tudtam rábeszélni hogy a színes neveket megjelenítse a sok emberkénél.Most avval küzdök hogy a win-msn alap fejecskéket kéne adaptálnom a emesenbe mivel az nem stimmel,másnak értelmezi az msn mint amit az emesen küld.Egyébként én egyáltalán nem használom,csak a lányom.
apitta Galaxium Messenger is viszonylag jol kezeli a plus-os dolgokat. Regota keresgelek, de ami tokeletesen helyetesitene a windowsos verziot meg nem talaltam. Webcamera, hanghivas stb... Sot windowsra sincs hasznalhato alternativa.
zoleee89 Sziasztok.Nekem olyan kérdésem lenne h emesene alatt miért nem jelenek meg a hangulat jelek?Pl: ":D" ugyan így látom ahogy le van írva. Valamit fel kéne telepíteni hozz?Esetleg az megoldható h az animáltak is megjelenjenek? Előre is köszönöm a válaszotok. Zoleee
kacsusz zoleee89azok a beállításokban le vannak tiltva - alapbol... de most kipróbáltam a galaxiumot és le is töröltem az emessene-t. it van h miben jobb, hogy kell telepíteni stb. http://ubuntu.hu/blog/xdarude/galaxium-messenger sok sikert!
foxxmotor kacsuszSzia, föltelepítettem, mutat mindent rendesen de minden írás ami a nevekben van, vagy maguk a nevek át vannak húzva egy vékony vonallal. Ez mér van? Hogy lehetne orvosolni?
Gere Végül csak nem derült ki a pidginben msnplusz-os színes neveket megjelenítő plugin neve... Engem még mindig érdekelne, mert nem találom sehol a fórumok között. Beszélnek másik 2-3 hasonló programhoz való dolgokról, de nekem Pidginhez kellene! Ha valaki tudja véletlen, írjon.
nortai Gereterminal: sudo sh -c 'echo "deb http://ppa.launchpad.net/frasten/ppa/ubuntu karmic main" >> /etc/apt/sources.list' sudo apt-get update sudo apt-get upgrade sudo apt-get install pidgin-plus Bővítményeknél ezután megtalálod. Ez karmic-hoz van, de ugyanúgy megy jaunty-n is, csak át kell írni értelemszerűen.