Üdvözlet!
Jó ideje használok már Linux-ot is (persze Ubuntu-t) ilyen-olyan célokra, de a kezdetektől fogva aggaszt engem egy egyszerű, ámde annál zavaróbb tény, melyet a mai napig nem tudtam kideríteni, vajon miért is van jelen. Ebből kifolyólag valószínűleg nem csak nálam, de az összes Gnome-desktopot használó linux-usernél fent áll ez a probléma (ha nem így van, javítsatok ki! ...végülis ezért nyílt ez a topic :) Nade térjünk is a lényegre:
A probléma a következő (általam fogalmazva):
"Bármely mozgásban lévő asztali objektum (pl. ablak) és/vagy mozgó- vagy mozgást imitáló
képernyőterület (pl. videó) az adott mozgást követően sortörést/frame-törést szenved."
Ami még érdekesebb, hogy mindezt a felhasználó még le is tudja "PrintScreen"-elni!

Természetesen a fenti képek meghökkentőek lehetnek első látásra, de mivel ezek a törések a másodperc törtrészei alatt jelentkeznek, ezért csak azok láthatják igazán, akik rá koncentrálnak.
Kérdésem tehát az, hogy ez mindenkinél jelen van-e, és hogy valaki hallott-e már arról, hogy mi okozza ezt a "bug"-ot? Esetleg csak egy jobb driver-re van szükség a megfelelő működéshez (GMA x3000)?
(Ja, és más rendszereknél nem találkoztam ezzel a problémával)
Köszönöm, hogy elolvastál :)