CruelAngelNos: nekem itthon az asztaliban Gigabyte nForce 4-es alaplapom van. 12 szer fagyott le a windows xp, míg sikerült az összes drivert felpakolni rá, hogy értelmesen menjen. Aztán 3 nap meg már nem akart leállni, mondván, hogy vegyem ki a hibás lemezt az A meghajtómból, amikor a gépben nincs is Floppy meghajtó. Most egy olyan aki csak használni szeretné a gépét evvel mégis mit kezdjen? Súgó? Az csak van, semmit nem ér. Fórum? több helyre beírtam ezt, válaszolni se tudtak rá csak hogy tegyem újra a 3 napos rendszeremet :D (amúgy Reset gomb és utánna rendszereszközöknél le kell tiltani, akit érdekel... ) Ubuntunál meg out of the box.
Laptopom meg Lenovo 3000 n200 és szinte semmilyen driver nem megy fel rá. Mindegyiknél hibát ír ki. 2 nap után sikerült felvarázsolni rá 2 drivert, de nem a wifit és nem is a hangot. Nos akkor mit kezdjek én evvel?? Ubuntunál out of the box! A másik, meg a vírusokkal szembeni küzdelem. Az nagyon jó szokott lenni, főleg úgy hogy több ismerősöm avval szórakozik, hogy msn-en keresztül beindítja a másik webcameráját a gépben meg ilyesmik. No meg ott vagy mindent letiltasz és végül még a myvip megnézésénél is figyelmeztet hogy számítógépe veszélynek van kitéve, vagy pedig engedélyezve van sok minden de akkor meg az egész kb nem is ér semmit. Továbbá érdekesnek találom azt, hogy felteszek egy játékot, meg egy programot majd a logikátlan start menüjéből előhalászom és ha esetleg mondjuk 2 hónap múlva nem lesz rájuk szükségem letörlöm őket és magukkal rántanak ezt azt... Biztos nem tudok szépen törölni :D Nem beszélve arról ,hogy program kell ahhoz, hogy ne lassuljon be az egész 1 hónap után és sokszor csak ártanak neki az ilyen "javító" programok. Lemeztöredezetségmentesítést is csak szenvedésnek tartom. Minek? Pedig olykor kell oda...
Az igénytelen PC-s játékoktól meg kiráz a hideg. (mert már jó pár éve alig akad igényes PC-s játék) Akinek meg nincs pénze PS3-ra az meg játszon az ami fut az adott gépén. De akkor évente új videokártyát meg ramot majd 3 évente új processzort meg úgy az egészet cserélni van pénze? Mert ugye a PC-n való játszás az evvel jár...