A Rhythmbox lejátszót eddig azért szerettem, mert nagyon sokféleképpen hallgathattam vele zenét, nem csak webrádiókról, de a LAST fm-ről vagy a Jamendo, Magnatune zeneboltokból is.
A Magnatune pluginnal most komoly gondjaim vannak, ugyanis az harminc perc elteltével sem tölte be a katalógust, vagyis nem listázza ki a számokat a képernyőre. Érdekes módon azt viszont kiírja az állapotsorba, hogy x órányi zene, ennyi és ennyi dal. Ha a lejátszás gombra nyomok, akkor egy szám lejátszása is elkezdődik, csak éppen magát a listát nem látom, amiben az adott szám van, tehát nem tudok választani. Állandóan csak a Magnatune kezdőképernyőjét mutatja, ahol a webbolt reklámszövegei meg effélék vannak. Miért lehet ez? A Magnatune oldalon semmi rendszerhibát nem jeleztek.
A másik problémám az lenne, hogy a Last FM plguin sokszor duplázza a számokat, amikor zenelistát kérek egy bizonyos előadótól mondjuk. Tehát többször berakja ugyanazt a számot egymás után, vagy ugyanazokat a számokat egymás után. Ez mitől lehet, mi bolondult meg ilyen hirtelen, egyik napról a másikra, mikor az előbb még minden működött?
Ezt a kérdést egyébként
http://www.uluga.ubuntuforums.org/showthread.php?t=1081386
a nemzetközi Ubuntu fórumban is föltették, de eddig ott semmiféle megoldást nem találtak rá. Hátha ti tudtok segíteni. :)
Előre is köszönöm!
Megjegyzés:
megnéztem és ezt írja ki a Magnatune
Traceback (most recent call last):
File "/usr/lib/rhythmbox/plugins/magnatune/MagnatuneSource.py", line 272, in
__load_catalogue_read_cb
parser.close()
File "/usr/lib/python2.5/site-packages/_xmlplus/sax/expatreader.py", line 226,
in close
self.feed("", isFinal = 1)
File "/usr/lib/python2.5/site-packages/_xmlplus/sax/expatreader.py", line 220,
in feed