Sziasztok. Egy eléggé furcsa helyzet áll most fenn nálam.
Telepítettem a windows 7-et, amivel nem is lenne baj, de amióta fel van rakva, azóta ugye nem jön be a GRUB- csak a windows 7(Aminek természetesen a boot managerje egy kalap ..., nem lát semmiféle linuxot maga mellet, ami nem meglepő).
KÉRDÉSEM:
Hogyan lehet megcsinálni, hogy újra a linux GRUBja töltődjön be?, mert ha már azt sikerülne megcsinálnom, utána gondolom már hozzá lehet adni a grubhoz a windows7-et.
Még 1 fontos megjegyzés: ACRONIS BOOT LOADER-el próbáltam valamit ügyeskedni, természetesen mostmár sem a windows7, sem a grub nem jön be, ezek után pedig megpróbáltam BOOTMAGIC-el aktív particióra állítani legalább a windows 7 particióját, de az sem jött össze(ugyanúgy az acronis jön be, amivel csak az a baj, hogy sem linuxot, sem windows 7-et nem tud érzékelni). Valami tipp, hogy hogyan lehet kiiktatni az acronist? (lehet, hogy akkor legalább a windows bejönne)
köszönöm a válaszokat, és még 1 megjegyzés: Ha a live cd-ről bebootolok, akkor a grub loader alkalmazést telepítve nem is érzékeli, hogy már rajta van, és nem tudom, hogy ez normális-e. (sajnos mivel kezdő vagyok, én még egyenlőre a grafikus felülettel rendelkező programokat használom, de ha valaki szájbarágósan elmagyarázza, én arra is vevő vagyok)
MÉG1X KÖSZÖNÖM A LEENDŐ VÁLASZOKAT.