Több mappa és dokumentum nyitva volt, köztük három szöveges (.odt) formátumú is... Még egyet akartam nyitni, amikor megnyílt egy ablak:
"OpenOffice.org Dokumentum-helyreállító
Egy váratlan hiba miatt az OpenOffice.org program futása megszakadt. Az összes fájl amelyen dolgozott, mentésre kerül. Az OpenOffice.org következő indulásakor a mentett fájlok automatikusan helyre lesznek állítva....
(Itt felsorolja a megnyitott és a megnyitni akart dokumentumokat)
OK"
Jólvan... megjelenik a következő ablak:
Nyomja neg a 'helyreállítás' gombot a listán látható dokumentumok helyreállításának megkezdéséhez. Az 'állapot' oszlopból kiderül, ha a dokumentum helyreállítás nem sikerült..."
A harmadik ablakban:
Az OpenOffice.org 2.4 megkezdi a dokumentumok helyreállítását..."
A doku-nevek mellett egymás után megjelenik a 'helyreállítás folyamatban' - végez... 'bezárás'... aztán...
...MEGINT MEGJELENIK az a ""OpenOffice.org Dokumentum-helyreállító
Egy váratlan hiba miatt..."
A hetedik-nyolcadik ciklusnál kissé elúntam – na jó, erről a négy .odt-ről egyelőre lemondok – de sem bezárni nem tudtam ezt a helyre-NEM-állítót, sem más openoffice-dokumot nem volt hajlandó megnyitni... aztán már teljesen lebénult a gép – eltapostam.
A gép újrabekapcsolása után már egyáltalán nem indítja el a openoffice dokumokat – ha az "Alkalmazások"ból akarom nyitniaz oo-t, akkor meg újra "helyre akarja állítani" azt, amit hét vagy nyolc ciklusban nem volt képes...
????????????????????????????????