Guntherswarchzhaffenstrassen ricsi-pontazén megnéztem az Örs - Árpád-híd 32es busz menetrendjét és minden jó
ricsi-pontaz GuntherswarchzhaffenstrassenÉn ezt kapom: "Az oldalon a parancsfájl dolgozik, illetve nem válaszol. Megállíthatja most a parancsfájlt, vagy folytathatja, hátha befejezi a működését. Parancsfájl: http://www.bkv.hu/laptabla.js:123" Firefoxszal nézed?
Sziráki Tamás ricsi-pontaznekem ilyeneket néha szokott itt, az Ubuntu.hu-n is kiírni. De azt hiszem, inkább csak egy mások gépen, nem a sajátomon.
pekmano ricsi-pontazFirefoxszal nézem igen. Azért nem linkeltem, mert az összes (~20-at néztem meg) busznál ezt dobja. Ja és persze azért nem írtam a bkv-nak, mert win alól ff-fel és ie-vel is működik, csak Ubi alól nem és gondoltam hiányzik valamim ehhez. ja és Intrepid fut a gépen
Saboteur777 Nálam ez akkor szokott előjönni ff-el (ubuntu.hu-n is), amikor nagyon sok hozzászólás van a témában, ami túl sokáig dolgoztathatja a ff-et. Szal talán vmi ilyesmi van bkv.hu-n is talán, ezért nem biztos, hogy írni kéne nekik.