petermolnar Várhatóan a napokban megjelenik az Ubuntu Linux következő, 9.04-es verziójának (első) bétája. Ez a változat kifejezetten a fejlesztőknek és tesztelőknek szánt előzetes, éles rendszeren ezért a használata nem ajánlott. Az információ az egyik magyar CD tükör rsync logjából származik ;-) Üdv.mP
toros Tudunk róla... ;) Elméletileg ma kellene megjelennie az ütemterv szerint, de az utolsó napi iso tegnapelőtti, és a minőségbiztosítási csapat fogott néhány hibát még abban. Szerintem még legalább egy daily-t kipörgetnek addig, azt tesztelgetik egy ideig, és ha azzal nem lesz gond, akkor fog kijönni majd a beta. Szóval nem kizárt, hogy most egy picit meg fog csúszni. Na, majd meglátjuk...
berciXcore Beta telepítve, Ubuntu Studio téma szebb, mint valaha. ;) (Bár sajnos a CRT monitorom kaka, ezért sokminden túl sötét. Remélem ha megszerelődik a TFT, már boldogabb leszek. :D)
blaces Sziasztok! Ez most eléggé kezdő kérdés lesz, de az Ubuntu 9.04 bétáról lehet majd frissíteni a stabil verzióra? Mert állítólag a 9.04-en ismét működne a wifim :)
Nameless Tudtok nekem mondani valamit arról hogy mi a fene van a wubival? Egyáltalán nem akar be se jönni :S Még rosszabb mint az alpha 6 nál ott legalább hibaüzenetet adott itt meg tölt egyet és ennyi semmi nem történik ? PLZ Help Feleslegesen szedtem le megint :{
blaces NamelessHali, sajnos nekem sem megy... amikor tükörlemezt csinál akkor behal... 2 órán keresztül, nem mozdult nekem. Szerintem ezt csak a stabil verziónál javítják