Helló! upgradeltem a rendszert és azóta ha elinítom a firefoxot és betöli az index.hu-t vagy a wiw-et vagy szinte akármelyik lapot akkor még mielött megjelenítené egyszerűen kilép magából. Miért van ez? A frissítés elött is 2-es firefoxom volt... Köszi
Firefox nem válaszol indításkor
Nekem is a Firefox-al lenne problémám! Amikor belépek a böngészőbe és le akarok tölteni valamit akkor nem engedi, de ha sudo firefox-al inditom akkor már igen(de ez nem nagyon szerencsés!!). Valaki tudna megoldást a problémámra??? köszi...
Próbáld ki a swiftfox-ot...Linuxra forditott firefox... http://linuxbox.hu/swiftfox
Szerintem hozz létre egy új Firefox profilt és nézd meg azzal indítva is előjön-e a hiba, ha nem akkor vidd át abba a szükséges adataid (könyvjelzők, jelszavak, stb.) és töröld a régit, ha az új profillal is jelentkezik a hiba akkor még a Flash plugint is megnézném/kikapcsolnám a helyedben hátha. Ha akkor se jó akkor passz. Profilmenedzser indítása: Firefox bezár, Alt + F2, firefox -ProfileManager, Futtatás Bővítmények nélkül indítás: Firefox bezár, Alt + F2, firefox -safe-mode, Futtatás, Megfelelő opció bejelölése + kiegészítés: Firefox-ot Terminal-ból indítva is néha kiír hasznos infókat, mivel van gondja, stb.
Szerintem is a flash dolgokkal vannak a gondok, nekem ez érdekes volt, mert néha kilépett csak úgy, ahogy neked is, ctrl+alt+back után viszont ment minden rendesen.. Nem is értem.
Köszi a tippeket a terminálos vált be, de még nem oldottam meg a problémát. Ezt írja: GTK Accessibility Module initialized The program 'Gecko' received an X Window System error. This probably reflects a bug in the program. The error was 'BadMatch (invalid parameter attributes)'. (Details: serial 120 error_code 8 request_code 144 minor_code 3) (Note to programmers: normally, X errors are reported asynchronously; that is, you will receive the error a while after causing it. To debug your program, run it with the --sync command line option to change this behavior. You can then get a meaningful backtrace from your debugger if you break on the gdk_x_error() function.) Tehát nem a firefox a bűnös hanem valami X hiba szerintem. Van valakinek ötlete?
Hy all! Új tagként nem akartam,új témát is nyitni,ide szerintem simán befér: tud-e valaki valami okos ötletet x64 alá flasplayer ügyben,mert a hozzáállásuk ilyen: http://www.adobe.com/cfusion/knowledgebase/index.cfm?id=6b3af6c9 Máma itt,holnap ott,jónapot..!
mivel 64 bites flash player nincs, ezért legegyszerűbben úgy tudod megkerülni, ha a szabadszoftveres megoldást választod. ennek neve gnash. keress rá synapticban. a másik megoldás is igazából problémamegkerülés. ráadásul 32bitre jelenleg több alkalmazás érhető el.
Ez,már határozott előrelépés,de még nem tökéletes. Itt,ha letötöm a flash-t a gépre már meg tudom nézni. Próbálkoztam ilyennel is:nspluginwapper,de ez sem jó,mert legalább a 32-bitest felkellene tennem,de nem hagyja magát uu.mint a 32-es FFt sem lehet felrakni...valószínű várni kell még. Mindenesetre köszönöm!
Sziasztok! Egy kérdésem lenne: elég idegesítő, de a firefox ablakom egyfolytában "ugrál". Nem tudom, hogy mi baja lehet, próbálkoztam már az alkalmazás újratelepítésével is, nem sok sikerrel... Tegnap viszont a .wine mappában találtam néhány .exe alkalmazást, ami fertőzött volt, elképzelhető hogy vírus okozta volna a problémát? Ez mondjuk kicsit nehezen hihető, hiszen ezek a programok elvileg win környezet szívatására lettek kitalálva. (időközben a teljes winet eltávolítottam a gépről, most semmilyen fertőzött filet nem jelez nekem az avg) Vagy valamiylen plugin okozhatja a problémát? Van tipje valakinek, hogy hogyan szüntethetném meg a vibrációt, mert már nagyon idegesítő, s gyakorlatilag élvezhetetlenné teszi a netezést :-( köszi a válaszokat előre is! shiver
shiverNa, feladtam a harcot :D LEtöltöttem a firefox honlápjáról a böngészőt tar.gz csomagban, s telepítettem az egészet újra... kicsit windowsos megoldás, meg nem is valami kifinomult, de így legalább működik. Persze, a cél az lett volna, hogy valahogy rájöjjek a hiba okára, s az elhárításra, de ez nem sikerült. A hibakonzolon millió hiba jelent meg, átlag 5 másodpercenként egy, többnyire az, hogy nem tudta értelmezni az oldal adatait... a magasságot, szélességet, színt, fontokat stb., s nyílván emiatt ugrált nekem itt össze vissza. Igy legalább megoldódott.
Sziasztok! Nekem egy olyan kérdésem lenne firefoxxal kapcsolatosan hogy az miért lehet, hogy egyik napról a másikra úgydöntött, hogy ha elindíttom csak pattog az ikon, aztán eltünik és ennyi. Újra megpróbálom elindítani, majd megint semmi hosszas töltögetés után. 3.-ra pedig közli hogy fut csak nem válaszol és addig nem is tudok újat indítani, míg a régit ki nem lövöm. Majd killall firefox! Újra próbálom és még mindig állítólag fut, és ezért nem indíthatok újta. megint killall, de akkor nincs folyamat kilőve. Megint megpróbálom és végül vagy elindul vagy nem. Mostmár nem igazán van több ötletem. Ezért inkább kérnék segítséget. Mert egy reinstall segített, egyszer. Most 2 szor is, de 3szor már nem szeretnék ezzel szenvedni. Ötletek? Előre is köszi
ashenshugar82CSinálta nekem is régen, csak próbálgatam addíg amíg felraktam az operát de ha nem akarod az operát akor próbáld felrakni a firefox 3at ez eddig nem bajlódott.
ashenshugar82torold ki vagy nevezd at, lenyeg hogy netalalja az ff,a home mappadban a .firefox mappat. ez szokott segiteni. osliner
oslinerSzia osliner! A home mappámban nincs benne. Bár megnem mondom hogy benne volt-e valaha! Köszi az ötletet!
Ez a hozzászólás áthelyezésre került.