deathowl mogyiMivel zöld nap lesz lehet, hogy nem fogok emlékezni rá, kinek adtam lemezt:D..bocs. nem akartam offolni
leslieke Rendelve: 1 Kubuntu CD for PC 4 Ubuntu CD for PC 1 Ubuntu Server Edition CD for 64-bit PC Remélem nem lesz gond a 4 Ubuntu CD-ve és elküldik, haveroknak akarom odaadni.
Ulysses Emerich45Esetleg kiszámolhatod, hogy mennyi pénzedbe kerül az az áram, amit a megrendelés alatt elhasználsz, mert ingyen küldik az egészet.
inigo Emerich45viszont az ubuntu mögött álló cégnek ki kell fizetni a CD-t is és a szállítást is, amit akár költhetnének másra is. szóval ilyen gyűjteménybe szerintem sem éppen célszerű dolog rendelni. a gyűjteményben lévő cd-k számából szépen kiszámolható mennyi plusz anyagi terhet is rót az illető a szeretett OS-ére :D egyébként ilyen lesz a jaunty-s póló: http://shop.canonical.com/product_info.php?products_id=490
mogyi peetRViszont a megjegyzés igen érdekes, ki lehetne számolni, nemrégiben azt számolták hogy a spamek áramfogyasztása helyett évente 2,4 millió háztartást lehetne ellátni árammal.
peetR [törölve]ennyi erővel akinek van nete, ne is rendeljen. akinek meg nincs, az rendeljen. a neten. ami nincs. nembaj, majd internet kávézóban, vagy havernál... habár, ott is letöltheti... NE RENDELJEN SENKI!!!
feri6666 Én 5 db 32 bit-es desktop változatot rendeltem. Majd a geoládákba elrejtem, és ezzel is terjesztem az ubuntut. Szerintetek jó ötlet? Ha valaki nem tudja, hogy mi az a geoláda akkor itt utánajárhat, és esetleg kedvet kap hozzá: www.geocaching.hu
zseko feri6666Én is gondoltam erre, de én inkább lightscribe-os lemezt viszek. De azért az eredeti az igazi :)
Guntherswarchzhaffenstrassen zsekoGondolom a növekvő (?) táborral a CD rendelés is egyre növekszik. Nem lehet, hogy egyszer csak ezt megunják, és megszüntetik az ingyenes rendelést? (Esetleg erősen korlátozzák?) A 100 kb/s + nettel rendelkezők is előszeretettel rendelnek a Canonical kárára.