Sziasztok! Pár észrevétel. Hozzászólásokról vissza lehessen ugrani a hierarchiában egy szinttel feljebb. A legfrissebb tartalmaknál ne a témaindító neve szerepeljen, hanem az utolsó hozzászólóé.

sőt igazából a legjobb egy breadcrumb lenne (bocs, de nem tudom a magyar nevét) így eldönthetem, hogy hova akarok ugrani

V Egy mikroszoftos 'konferencián' kenyérmozsa menüknek (vagy linkeknek vagy valami hasonlónak) hívták, igazából először nem is tudtuk, miről van szó... Nekem személy szerint egyik elnevezés sem tetszik, a breadcrumb-ba beletörik a nyelvem, a kenyérmorzsa meg elég hülyén hangzik... Viszont tényleg hasznos dolog, én is örülnék ha lenne.

útvonalat akarok!

V+1 szavazat ja meg vissza gombot:D

Ennyivel később: egy hónap

Sziasztok! 1024x768-as felbontásban kissé szűkös a fórumnak fenntartott hely. Lenne rá lehetőség, hogy a fórum pl: egy új ablakban nyíljon meg ahol rendesen olvasható lenne? Köszi

Ennyivel később: 7 nap

Hali! Szerencsére egyre csak gyarapodunk:D, a meglévő kategóriák szerintem már nem fedik le az áttekinthetőség fogalmát:D Javasolnám a meglévő fórumoknak alfórumot, vagy ami még jobb lenne új fórumokat létrehozni úgymint: Ezek csak példák:D de valmi hasonló szerintem jól jönne: software: Irodai programok Multimédia Fejlesztés Migráció windowsról Hardware: videó hang Telepítés: ide kerülhetnének a distrók kinek mivel van baja csilivili3D-s felületek:D egy ilyen topik hasznos lenne:D mostanában mindenki erre izgul, és nem kéne mostani feisy topicbol szétbányászni magát a kezdőknek, akik még nem ismerik a bűvös szavakat beryl aiglxstb. felhasználói programok amúgy is distrofüggetlenek:D többnyire. Mostani distros mappák meg megmaradnának hogy is lehet megcsinálni, miért nem működik distróra jellemző topikoknak. KDE meg gnome besorolást meg rátok bízom:D Mindenesetre egy kis átcsoportosítással mindenki megtalálhatná töredék idő alatt mit keres. Ha gondoljátok esetleg tudnék segíteni is. Üdv!

Ennyivel később: 11 nap
        • [törölve]

SianisBazz ezé' dolgoztam vele? :P

• warp válaszolt erre.
          Ennyivel később: 20 nap
          Ennyivel később: 3 hónap

Hali! Két nagy problémám van: 1) nem tudom szerkeszteni a hozzászólásomat 2) a saját hozzászólásaimat is ÚJ-nak látja a "Saját adatok/Követés" alatt. Mindkettő nagyon kellemetlen. Erre mikor lesz megoldás? Köszi

[törölve]Utólag is köszönjük, de azért elég rejtélyes megoldás (volt) :-) _______ warp

ubi_hunRemélem, hamarosan. Sajnos tényleg nem úgy halad a dolog, ahogy szeretnénk, de most sok hosszú hétvége lesz, remélhetőleg sikerül valamit hackelni az oldalon.

Ennyivel később: 5 nap

torosSzia Még olyan gondom is van, hogy fordított sorrendben mutatja a hozzászólásokat? ez egyedi profil beállítás? Mert akkor magamnak megváltoztatnám, mert most a legfrissebb kerül legfelülre, nem egymás alá. Ki szeret így olvasni?!

ubi_hunbalfék vagyok, megvan az a pici 3szög alakú pöcök ott fent

ubi_huntalálkoztam egy érdekességgel. firefox-al nem tudom ugye szerkeszteni a hsz-t, viszont operával simán... hmmm. ezt tényleg csak érdekesség ként írom, semmi különös. üdv,

gabenÉn is pont így csináltam :( érdekes jelenség :D ----------- Üdv.: Hans blog: http://horvathjanos.extra.hu

ubi_hunA saját hozzászólás szerkeszthetőségét én is nagyon hiányolom, hiszen közben változhatnak dolgok a beküldött írásban... _______ warp

• sdc válaszolt erre.