Megjelent a deepin 23! még valamikor béta korában próbáltam ki. Hasznavehetetlenül instabil volt.
Már egy hónapja fenn van a végleges verzió. Töredelmesen be kell valljam, hogy nem telepítettem fel.
Ami nem tetszik, hogy teljesen kihagyták a "menü" rendszert. Egy roppant látványos de átlátható menüje volt. Nagyon sokat agyalhattak rajta de azt látom a youtube videókból, hogy ebbe beletört a fejlesztők bicskája és a végleges verzióból kukázták.
Ami viszont tetszik, hogy / ez még nem teljesen világos számomra milyen módon / integrálták a mesterséges intelligenciát a rendszerbe. Ez most valami divathóbort vagy tényleg tettek ezirányba lépéseket még nem tudom.
Most éppen se időm se energiám új telepítésre. Gondoltam képbe teszem nektek a Deepin 23-mat
A fórumokon olyan véleményeket olvastam, hogy
"A leginnovatívabb linux disztibúció"
"Minden benne van amit az Ubuntu valaha is szeretett volna megvalósítani de nem tudott"
"A tálca rosszul nézett ki a béta verzióban, most már több mint fantasztikus!!! "
Deepin 23
Nos, simán beúszott a képbe, de nem jövök rá, mivel is jobb/több ez, mint a jól bejáratott Debianom?
Kérdem, mert reklámot írni én is tudok bármilyen rendszerről, függetlenül, hogy az jó, vagy vacak.