hgabor84Bár nagyon elkanyarodtunk a témától, de az észrevételed jogos... csak tudod, nem azt várják el tőlem, hogy kioktassam őket, hogy mit használjanak freemail helyett, hanem hogy működjön a levelezésük. Ami a munkatársak felénél freemail. Persze, el szoktam mondani, hogy van ennél jobb szolgáltató is, és ha valaki csinálni akar magának címet, akkor gmailt vagy indamailt javaslok, de de az én "hatalmam" itt véget is ér. Nem mondhatom azt, hogy a freemail egy /szerves eredetű végtermék vulgárisabb formája/, és használj helyette ezt meg azt, mert akkor jön a főnök, és leolt, hogy azt várják el, hogy megoldjam a problémájukat, és nem azt, hogy megkerüljem a problémát.
Tudom, hogy ez eléggé sajátságos hozzáállás, és hogy nagyobb helyeken több szava van a rendszergazdának, de ez itt elhiheted, nem ez a hely. Ha az igazgatóhelyettes a 10 éve bejáratott freemailes címét akarja használni, akkor nem fog belenyugodni, hogy én mást javaslok helyette.
Ennyit off, on meg annyit, hogy rendesen működő weboldalnál nekem szuperul megy az Opera. :)