berciXcoreSzia! Én most használok először linuxot. Félve is álltam neki a telepítésnek. Na.Tényleg magyar billentyűt ajánlott fel. Mégis az újrainditás után cserélte a z-t és az y-t. Újra telepitettem, mert a felhasználói nevet automatikusan ajánlotta fel, és csak futtában néztem rá (nem igazán jegyeztem meg) és biztos ami biztos alapon új ubuntu, új név, új jelszó (ua mint előbb). Aztán így se ment. Véletlenül írtam z-t a névhez, de y jelent meg. Na, ekkor esett le. Belépés után megnéztem a kiosztást, hát ahhoz képest hogy hungary, sokat kellett állogatni mire az lett. Egyébként induláskor még mindíg angol, bejelentkezés után meg magyar a billentyű.
Amúgy nem rossz az ubuntu, bár a win szebben néz ki.
Nekem a hanggal van gondom. Alaplapi hk nem szól. Látszólag települt (szerintem) de mégsincs hang. Van a gépemben 1 live is (még nem piszkáltam ki, win alatt is gond volt a telepitése, a driver nem ismerte fel, kézzel kellett a darabjait telepiteni, csak már elfelejtettem, miket) ez okozhat problémát? A mixernél (asszem) láttam, hogy ez is telepítésre került. Ki nem próbáltam, mert lusta vagyok átdugni a kábelt.