kukimuki Én ugyan nem ismerlek,de ennek nagyonnem örülök!Nem rég óta vagyok a közösség tagja,de amikor valaki elmegy,akkor kevesebben leszünk.Na ezt most jól megaszondtam!
kacsrik karmesterki fog nekem segiteni osszel amikor a munkahelyemen eloszor 30-gepen telepitek magyarubit utana, (ha nyerunk a palyazaton akkor meg plussz 100 gepre...) hajjaajj. Akkor azert az okok is nyomosak lesznek. Majd nyimj egy privit nekem is.
Sirályka Heló! Kösz a sok segítséget. Ha a nettel van baj, iratkozz be egy könyvtárba! Sok helyen van linux... Szerintem sokan örülnének neked. Ha pedig azért nem jössz, mert eleged lett, akkor szerintem hamar vissza fogsz jönni... :-) Addig is minden jót!
karmester SirálykaGyerekek. Nagyon nagyon meg vagyok hatódva annyian kérdezték privátban az okokat..... Tényleg mintha a szívem tépnék ki, de az objektív okokon nem tudok változtatni sajnos le kell lépnem és nem valószínű, hogy még egyszer találkozunk .
gabro karmesterAkkor tudom! Egy elzárt titkos szigeten kell ötven unatkozó topmodell kívánságait teljesítened, és előreláthatólag a végkimerülés fog végezni veled. Rohadt mázlista.:) Csakviceltem.
hanzo Sziráki Tamáshttp://www.jngszi.hu/gimnazium/lastpage.htm Ezt talalhatta meg akkor. Czibulya Gergely Hanzo
simzer Sziráki TamásAz akkor van, amikor nem találsz olyan új topikot, amit nem olvastál már legalább egyszer évekkel ezelőtt?
Zoli simzerKarmesternek nagyon komoly okai vannak a távozásra. Többet nem mondhatok. Bombázzátok priviben talán kitárulkozik "idegennek" is.