Sziasztok!
Hosszu ido utan komolyan elgondolkodtam azon, hogy Virtualboxba felrakok egy XP-t, igy nem lennek raszorulva a PartyPoker anywhere szolgaltatasara, hanem jatszhatnek a letoltheto szoftverrel, esetleg mas oldalakon is, ahol csak letoltheto alternativa van, es persze meg kell emlitenem, a kulonbozo segedprogrammokat. Kerdesem, mennyire biztonsagos ez mondjuk Ashampoo vagy mas ingyenes tuzfallal (ha tudtok jobbat csak batran jelezzetek :), virusirto nelkul, ha mondjuk letiltok tenyleg minden portot, leszamitva a jatekhoz szuksegeseket, es semmit sem telepitek ra, jatekon kivul semmi masra nem hasznalom.
Meg egy ehhez tartozo kerdes, (probaltam Google-n is, de inkabb elo emberek tanacsait fogadnam ezugyben,) vannak oldalak ahol tobb 10 kulonbozo viruskereso segitsegevel lehet fajlokat ellenorizni, tudnatok mondani olyat, ami megbizhato. Kb. 2 vagy max 3 programm van, amit azert megis felraknek arra az xp-re. Amugy kiszur ez minden malware-t, ami szoba johet (virus, spyware, egyeb kartevok...)?
Amiota Ubuntum van, nem is tudom elkepzelni, hogy penzzel kapcsolatos dolgokat xp-n oldjak meg, a poker-hez viszont most mar tenyleg jobb lenne, es remelem ezek az ovintezkedesek es a hasznalati szabalyok (csak poker!!!) szigoru betartasa meg virusirto hianyaban is elegendoek lesznek.
Kerem, ha hozzatudtok szolni a temahoz, segitsetek. Koszonom szepen!