bme KlaymenHű, nem gondoltam volna, hogy valakinek van még ilyen nyomtatója :) A nyomtatót én most kaptam meg. Előtte szüleim munkahelyén használták windows-zal. Ott ment. Párhuzamos port alatt gondolom az lpt portot érted. Nem állítottam rajta semmit. Kellene?
Klaymen bmeHogy a fenébe ne lenne! :) Jó darab, kimegy a világból. A BIOS-ban nézd meg a párhuzamos port beállításait.
younfox DeskJet 694c(690c ez is csak mást írtak rá :D) prímán működik a 8.04 kernelében található driverrel. Nálunk...
bme KlaymenA beállítás SPP-n volt, én átállítottam Normal-ra, de így is kriksz-krakszok jönnek Ilyen lehetőségek voltak még: SPP, EPP, ECP, ECP+EPP, Normal Melyikre kellene állítanom?
bme KlaymenSajnos így sem jó :( Ugyanúgy, csak krix-kraxokat nyomtat. :( Te itt melyiket választottad ki?
younfox bmeNálam a DeskJet 694-es nyomtató, csak 690-es beállításokkal megy. Nem tudom miben különbözik a LaserJet 4 és a 4L(szerintem nem sokban, max gazdaságosabbnak mondják), próbáld meg a sima 4-es beállításával. Szerintem...
bme KlaymenEzzel a ppd-vel sem működik rendesen. younfox: Windowson megy. Vajon, ha felrakom a windows-os telepítőt wine-val akkor az működhet?
younfox bmeAkkor csak Wine alatt fog működni, ha feltudod rakni. Holnap, ha engedi időm, megpróbálom én is meglesni mit ír a barátunk(google). :D