Hellion88 Sziasztok! Kiszeretném próbálni az ubit és xp sp3 mellé szeretném telepíteni a winubi-val. De nem akar elindulni... A legfrissebb verziót is megpróbáltam, de semmi. :( viszont a régebbi, 8-as elindult, de az meg már nem kell. Valaki segítsen!
kklevi sokszor kattitgass a továbbra. nekem se akart, aztán annyiszor kattintottam, hogy a végén 3 is elindult.
kklevi Hellion88Nekem valami olyan, hogy piros alapon fehér X és ablak: Windows - Nincs lemez Exception Processing Message c0000013 Parameters blablablablablabla [Mégse] [Újra] [Tovább] [Tovább]ra kell kattintani valami százszor, aztán bejön
kklevi Hellion88Szerintem telepítsd rendesen (Töredezettségmentesítés, biztonsági mentés, win átméretezés, helyfelszabadítás, ext2fsd program) Bootolj CD-ről.
Hellion88 kkleviÁÁÁÁ nem. Először kiakarom próbálni. Mert azért sokféle progit használok és nem biztos hogy működnének. pl. guitar pro, guitar rig, zeneszerkesztők stb. Lassú ez a windows, ezért szeretnék váltani.
szoda Hellion88A "rendesen" alatt azt értsd, hogy a Win mellé megy, és azt is bootolhatóvá teszi, így mindkét rendszert használhatod továbbra is! szoda
inverzstick Hellion88guitar pro megy (nálam az 5ös verzió tömve RSE-vel), de a guitar riget sehogy sem sikerült beizzítanom :(
szoda Hellion88Akkor valami USB-s telepítésnek nézz utána szerintem... itt a fórumban sok leírás lesz, már ha a gép tud USB-ről indulni. Bár idővel úgyis kell egy új optikai meghajtó... szoda
Hellion88 szodaHa arra érted hogy a biosból, akkor nem. Mondjuk az usb-s bill megy a biosban. DE azért durva hogy a wubi nem indul.
Hellion88 szodaNa, feltettem a 8-ast, de felejtős nekem az ubi, mert nincs hozzá x-fi hangkari driver. Persze van hang, de nem elérhetőek a beállítások. :(