efsanyiOK, a szombat nekem is jó. Akkor már csak a többiekre várunk. Akinek megfelel, mindenképp jelezze itt! És szombaton az is jöjjön el, aki a Linux Klubról szeretne beszélni, már említettem, hogy jó lenne feléleszteni, márcsak azért is, mert egyben tarthatná azt a társaságot, akik a Linux Nap szervezésében is benne vannak. Ha ezek megvalósulnának, elég kemény kis közösségünk lenne, ha pedig máshol is megcsinálják, akkor országosan is erősebb lenne a Linux közösség, ami a jövőben még jól jöhet.
Idézet a Linux Empire-ös hsz-emből, ami itt is érdekes lehet, főleg a vége:
"Ahogy láthatjátok, Debrecen csak egy része, mi is azt tervezzük, hogy minél több településen legyen. Ha már elég sok helyen lesz, akkor lehet ezt egyszerre is időzíteni, egy napra, vagy akár egy hétre is, (ki tudja, mit hoz a jövő?), és akkor országossá is válhat. Aminek én külön örülnék az, ha hagyományt teremtene a dolog, és legalább évente ismétlődne ez a rendezvény. A roadshow jelleg szerintem nem kell hozzá, legfeljebb annyiban, hogy néhány nagyobb név a Linuxosok közül megjelenne több rendezvényen is, akár élőben, akár a neten keresztül, kivetítőn (bár az olyan bilgéces lenne:) ). "Tehát kéne valami busz vagy kamion, ami vinné a szakértőket vagy akik magas szinten ismerik a linux és linux rendszerek csínját bínját." Pontosan így.
Sőt, egyéb ötletek is vannak, amik végül is kapcsolódhatnának a dologhoz: http://ubuntu.hu/node/10415 Természetesen ezt más disztrókkal is meg lehet csinálni.
És ugye magáról a rendezvényről tényleg jó lenne valami élő netes streaming közvetítés is...És akkor máshol is láthatnánk, ha pedig országos nap van, vagyis több helyen is megy a dolog egyszerre, akkor mindenki láthatja a másik rendezvényt is. Hm...Nagyon feldobná a hangulatot, az biztos, plusz, ha valahol érdekes dologról beszélnek, azt az egész ország hallhatná!"