efsanyiPontosan! És magára a rendezvényre, ha úgy alakul, még jöhetsz! (De ez a mostani amúgy is csak megbeszélés azokkal, akik itt helyben segítenek. Tehát nem vészes, tényleg nem maradsz le semmiről.) Ha pedig mégis lesz nálad is ilyen, amit nagyon remélek, akkor a miénkre előtte jöhetsz szervezőnek, hogy legyen egy kis tapasztalatod! :)
Holnap azonban nagy nap lesz, remélem sikerül jópár dolgot megbeszélni. Akinek kérdése, kérése van, az holnap jöjjön, és hozakodjon elő vele! Ami jó lenne:
-Ha meg tudnánk beszélni, melyik nap legyen a rendezvény.
-Ha le tudnánk fixálni, ki mivel segít.
-Ötletek kellenek a helyre. Én ma beszéltem (sajnos csak röviden) Batou-val, úgy néz ki, a Medgyessy-t meg lehet szerezni, és tényleg 50.000 Ft az alsó szint 1 napi bérlete. De ezt még megkérdezzük. Ezért kapnánk paravánt, padokat, asztalokat, egy hatalmas aulát kivetítővel, néhány termet, egy ebédlőt, de nézzétek meg az Oszake képeit. (Fentebb linkeltem...Jóval fentebb.) Szóval ha van elég ember, aki félretenne 1-2 ezer forintot, már a miénk lenne a hely. Bár jöhet javaslat más helyekre, de csak olyat mondjatok, és csak az mondja, aki le is tudja szervezni!
-Egyéb ötletek megbeszélésre, hogyan reklámozzuk, esetleg ötletek a későbbi országosra, stb.
-Stb. :)
Annyit szeretnék még kérni, hogy aki most bevállal bármit is, az úgy vállalja, hogy arra valóban képes legyen! Hiába sikerül mindent megbeszélni, ha pont arra a napra a társaság fele bejelenti, hogy mégse tudja teljesíteni az ígéreteit. Közbe jöhet bárkinek bármi, ezt tudom, de nem szeretném, ha túlvállalás miatt lenne a csőd. Inkább többen, könnyebben! Senki se játsszon titánosat!
Akkor találkozunk holnap! És mindenkit szeretettel várunk, akit érdekel a dolog!
Hely, idő: Békás-tó közelében a Kikötő sörözőnél lesz a gyülekező, du. 2 órakor! (Utána még nem tudom, megyünk-e valamerre.) Magamról, hogy felismerjetek: Hosszú hajú 172 cm magas srác, összekötött hajjal, Tux-os fehér pólóban. :)
Up: Egy fél óra múlva indulok is, remélem, minél többen leszünk.